Данило Дончич е новият старши треньор на Локомотив (София), съобщи клубът.

...
Данило Дончич е новият старши треньор на Локомотив (София), съобщи клубът.
Коментари Харесай

Данило Дончич замени напусналия Стойчо Стоев в Локо

Данило Дончич е новият старши треньор на " Локомотив " (София), съобщи клубът. Той заменя Стойчо Стоев, който по-рано през днешния ден се раздели с клуба след неубедителното начало на сезона. Реално Стоев си потегли още през уикенда.

Дончич е познато име в локомотивската общественост, откакто първо игра за клуба от 1997 до 1999 година  От 2008 до 2010 година изпълняваше ролята на помощник-треньор в щаба на Драгомир Окука.

За последно води малтийския " Валета ", с който през сезон 2017/2018 стана първенец на страната. Договорът на 54-годишния сърбин е за една година.

" Локомотив " позволи шест загуба в осем мача от началото на сезона и заема 12-о място в класирането.

Стойчо Стоев пое Локо преди началото на сезона, само че изкара единствено два месеца в " Надежда " този път.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР